Send oss en forespørsel

Din elektriker

Carlsen og Thorkildsen ble stiftet i år 1919 og var det første elektrofirmaet i Sandnes. I 1924 valgte Thorkildsen å gå ut av firmaet, noe som resulterte i et navnebytte til Carlsen Elektriske Forretning. Firmaet hadde på denne tiden kontorlokale i Langgata i Sandnes, i tillegg til tre butikker i samme gate, og en på Bryne.

I 1988 ble firmaet solgt fra familien til de ansatte, og fikk nok et navnebytte til Carlsens Elektro Installasjon.

Carlsens Elektro Installasjon har i dag 30 medarbeidere fordelt på kontor i Daleveien, butikk i Holbergs gate, samt utstrakt virksomhet på hytter i Sirdal. Firmaet har opp gjennom årene vært ansvarlig for flere større bygg i Sandnes-området, i tillegg til en lang rekke tjenester levert til privatmarkedet. Virksomhetsområdene våre i dag er hovedsakelig rettet mot service og rehab til næring og privat, i tillegg til å være den største leverandøren innen nyinstallasjon på hytter i Sirdal.

Firmaet ønsker til enhver tid å kunne gi sine kunder en komplett elektro-pakke, bestående av både utførende arbeid og utstyrsleveranse. Våre medarbeidere er kjent for å være gode rådgivere, som presenterer de beste løsningene tilrettelagt kundenes behov.

Les vår klima og miljørapport 2022 her

Vi jobber målrettet mot å være et førstevalg!