Belysning bolig

I butikken vår i Sandnes finner dere et bredt utvalg av både lamper og inspirasjon. Har vi ikke nøyaktig det som dere leter etter skaffer vi det gjerne. Vi følger trendene, samtidig som vi tilbyr de gode “gamle” klassikerne. Kom innom oss i Holbergs gate 15 for en uforpliktende prat, eller ta kontakt på telefon 51601990.

Belysning er og forblir en viktig del av hjemmene våre, og bidrar i stor grad til å øke kvaliteten på tiden som vi oppholder oss her. Det kan være alt fra å lese en god bok, tilberede et måltid, gjennomføre husarbeid, til å bare slappe av på sofaen. Ulike aktiviteter krever ulike lysstyrker, og ved å tenke ut en helhetlig belysningsplan i forkant, vil man kunne øke komforten og spare strøm samtidig. Dersom du ønsker hjelp til å få en belysningsplan laget så tilbyr vi

Utfordringene ved å belyse en bolig er mange, og kanskje spesielt i de nordiske landene der hvor store deler av året består av mørketid. Man ønsker gjerne at resultatet skal bli både estetisk og delikat, samtidig som at det skal kunne tilpasses ethvert rom på en praktisk og god måte.
Enten man skal bygge nytt, eller belyse en allerede eksisterende bolig, er behovene oss imellom relativt like. Ofte ønsker vi en fullstendig opplyst bolig, med elegante lamper, dimmefunksjoner og skjulte ledninger, samt lyssettinger i hyller og skap.

Sjekk ut vår nyeste inspirasjons katalog her.